Kenali SayaAssalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kepada pengunjung yang sudi untuk menjengah blog saya. Semoga kunjungan anda itu membawa sejuta rahmat dan membawa faedah yang sangat berguna.


Saya Noorfarazila Zainuddin dan lebih mudah dipanggil dengan panggilan Farah Zainuddin. Telah menyertai Shaklee sejak 2014 hanya sebagai pengguna sahaja. Bermula 2017 mula aktif menguruskan bisnes bersama Shaklee di samping menjadi pengguna setia.

Kenapa saya kini mula aktif dalam bisnes Shaklee? Sebab saya ingin berkongsi kebaikan dan manfaat yang boleh didapati asbab pengambilan supplemen Shaklee ini.

Shaklee adalah produk kesihatan yang telah berkecimpung dalam dunia makanan tambahan lebih daripada 60 tahun. Dan Shaklee dijamin Selamat 100%, mesra alam 100% dan berkesan 100%. Shaklee adalah supplemen semulajadi. 

Dan ia bukan sekadar omong kosong, ia ada sandarannya. Jom tengok video ini.Beliau bukan calang-calang seorang lelaki tua. Namun beliau merupakan seorang tua yang miliki akal yang tajam, genius, bijak, dan so smart walau di usia 60-an. Pada usia 60-an ni, beliau bukan tukang sapu ye, namun Ketua segala saintis di Shaklee. Memegang jawatan sebagai Shaklee Chief Science Officer!

Adakah anda inginkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Adakah anda ingin mendapatkan supplemen Shaklee dengan harga istimewa dan konsultasi berterusan yang percuma?
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Jom sertai kami.


💗Salam sayang💗

Farah Zainuddin
SID 1097130
Founder,
Farah Rich Empire

P/S:
1. Jika anda belum bergelar ahli, tetapi ingin mendapatkan harga ahli di branch-branch Shaklee seluruh negara, anda boleh terus hubungi saya untuk konsultasi istimewa lagi percuma. ^_^


2. Jika anda ingin menjadi salah seorang dari ahli di bawah kumpulan saya iaitu Farah Rich Empire, anda juga boleh mendaftar di mana-mana branch Shaklee di seluruh negara dengan menjadikan saya sebagai sponsor anda. Terus hubungi saya terus untuk tunjuk ajar eksklusif. ^_^


Klik di sini untuk register ahli dengan segera bagi membuat Shaklee sebagai side income mahupon untuk makan-makan sahaja bagi mendapat insentif terbaik dari Shaklee.

Post a Comment

0 Comments